Ergolift

Ergolift öppnar många nya möjligheter för snabb, bekväm och säker materialhantering. Den avlastar operatören tunga arbetsmoment, som att gripa, lyfta, hålla och vända föremål. Samtidigt ger den snabbhet och stor precision.

Ergolift är, kompletterad med lämpliga lyftverktyg, ett mycket flexibelt och ekonomiskt alternativ som löser många förekommande hanteringsproblem.

Läs om våra modeller Ergolift MA och Ergolift MB.

 

Ergobalancer

Ergobalancer är en pneumatisk lyftarm för snabba, bekväma lyft med hög precision. Exempel på användningsområden är: betjäning av verktygsmaskiner, monteringsarbete, palletering, plockning från konveyer etc.

Ergobalancer kan förses med en mängd olika verktyg, såsom pneumatiska och hydrauliska gripdon, vakuumverktyg, magneter och "skräddarsydda" specialverktyg.

Läs om Ergobalancer.

 

Ergogrip

Ergolift kan förses med många olika verktyg. Med vår långa erfarenhet och kunskap om materialhantering har vi tagit fram det modulbyggda gripdonssystemet Ergogrip som har lösningen för de flesta hanteringsproblemen.

Läs om Ergogrip.

 
 

Ergomove

Ergomove är en manuellt styrd hydraulisk vertikalhållare som manövreras med ett enhandsgrepp på verktygsfästet i lyftarens nedre ända. Med Ergomove kan operatören manövrera smidigt och lätthanterligt med hög precision.

Vanliga användningsområden är laddning av verktygsmaskiner, monteringsarbeten, hantering av långgods, skivmaterial, dörrar, fönster, glasskivor, plåtar och rullar.

Läs om Ergomove.